Waarom zakgoed via biggenopfok.nl?

Biggenopfok.nl biedt een breed assortiment stukgoed producten voor de optimale biggenopfok. Zakgoed artikelen van Voerwaarts biggenvoer zijn eenvoudig via biggenopfok.nl te bestellen.

Waarom kiezen voor zakgoed via biggenopfok.nl;

  • Geen vaste leverdag; U kiest het levermoment en bent niet afhankelijk van de zakgoedroute van uw voerleverancier.
  • Voordeel; wij zijn een klein bedrijf gespecialiseerd in voeders voor biggen en supplemten voor zeugen. Door de lage 'overhead' kosten, zijn de onze producten prijstechnisch interessant
  • Transparante prijzen; Geen verkapte palletkortingen, bestelkortingen of nabetalingen. De prijzen op onze site zijn de prijzen op uw factuur. Geen verrassingen!
  • Pallets zonder statiegeld; Wij leveren alle producten op pallets zonder statiegeld. U heeft dus niet langer ‘dood kapitaal’ in statiegeldpallets zitten. Tevens biedt dit het voordeel dat pallets niet eerder op een agrarisch bedrijf zijn geweest. Hierdoor verkleint de kans op ziekteinsleep. Indien wij (om praktische redeneren) wel op een statiegeld pallet (zoals europallet) leveren, wordt deze niet in rekening gebracht.
  • Extra hygiëne door geen boer-tot-boer vrachtauto; De vrachtauto die de goederen komt uitleveren, levert allerlei artikelen in uw regio af. Hierdoor is de kans dat de vrachtauto die dag op een ander agrarisch bedrijf is geweest zoals bij de zakgoedroute van uw vaste voerleverancier zeer klein. Dit heeft voor u extra voordelen om de kans op ziekteinsleep te minimaliseren.